Hoe werkt het?

Indien je in de periode van 1-12-2018 t/m 31-01-2019 een Beko espresso machine koopt, ontvang je tot 2 kg Java koffiebonen cadeau.

Vul vóór 14 februari 2019 het registratieformulier op deze pagina in. Selecteer het typenummer, upload de aankoopbon en vul het serienummer in.

Actiemodellen

Geselecteerde toestellen voor Java koffiebonen

Volautomatische “bean to cup” espressomachine CEG5301X

  • Je hoeft geen barista te zijn om van een lekkere kop koffie te genieten. Deze koffiemachine doet het zware werk voor jou.
  • Ontving het label beste koop van Testaankoop.

 

19 bar druk

  • Hoe hoger de druk, hoe dieper het aroma en de textuur van je koffie. De druk houdt de smaakvolle oliën en vetten in je brouwsel. 19 Bar is precies genoeg voor lekker schuimige espresso met een erg volle smaak.

Geïntegreerde koffiemolen

  • De geïntegreerde koffiemolen geeft jouw koffie een korte krachtstoot waardoor oliën vrijkomen die je koffie een boost van aroma en diepte geven. Dat proces zorgt ervoor dat elk kopje gevuld is met de juiste hoeveelheid extractie.

Volautomatische “bean to cup” espressomachine CEG7425

  • Met één druk op een knop maak je vanuit je luie stoel heerlijke koffie zoals een barista dankzij de geïntegreerde melkopschuimer en koffiemolen.

Geïntegreerde melkopschuimer

  • Met de geïntegreerde melkopschuimer bespaar je tijd en ruimte zodat je meteen van je perfecte cappuccino kunt proeven. De opschuimer haalt melk uit een extern bakje en verwarmt die intern op tot heerlijk schuimende melk voor jouw cappuccino.

Bonen en gemalen koffie

  • Je favoriete koffiebonen zijn opgebruikt, maar je hebt nog steeds zin in een heerlijke latte? Deze espressomachine kan ook overschakelen naar filterkoffie, zodat je op elk moment van je koffie kunt genieten.

JAVA

The JAVA Coffee Company heeft een lange traditie van eerlijk en compromisloos koffiebranden. Volgens dat principe brandt de familie Claes al 4 generaties lang, sinds 1935, de lekkerste koffie. De passie is nu nog groter, de roasting profiles nog nauwkeuriger en het vakmanschap eindeloos meer verfijnd.

En dat proeft u, bij elk kopje. De kwaliteit van onze JAVA koffie wordt vandaag dan ook gegarandeerd door de handtekening van de familie op elk pakje.

REGISTREER JOUW PRODUCT HIER

Uw gegevens


Dhr.Mevr.

Adres gegevens

Promotiemodel
VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Heb je vragen of opmerkingen over deze actie? We helpen je graag.
Stuur dan een e-mail naar campagnes@asogem.eu of stel je vraag via Facebook.

ACTIEVOORWAARDEN

Bekijk de algemene voorwaarden hier

Actieperiode 01-12-2018 t/m 31-01-2019. De actie wordt uitsluitend toegekend in België en Luxemburg. De Java vouchers zijn enkel om te ruilen in de Java webshop t/m 14/2/2019.